Geuze advocaten en mediators

Mr. J.J. Geuze

Mr. J.J. Geuze is sinds 1975 werkzaam als advocaat. In 1979 begon hij Advocatenkantoor Geuze in Best. In de afgelopen decennia heeft hij een brede ervaring weten op te bouwen, met name op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht.

Daarnaast voltooide hij in 1999 de mediationopleiding van het Amsterdams ADR Instituut. Daarmee is hij een van de eerste mediators van dit arrondissement. Mr. Geuze is MfN-registermediator met een Accreditatie Familie Mediation, www.mfnregister.nl. Ook is hij als Familiemediator ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en Rechtbank Oost-Brabant, www.rvr.org.

Mr. J. Geuze Jr.

Mr. J. Geuze jr. is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Inmiddels heeft hij een brede ervaring op het gebied van personen- en familierecht, strafrecht en arbeidsrecht.

In 2010 voltooide hij de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht en de Basisopleiding Scheidingsmediation om vervolgens in 2012 met goed gevolg de Specialisatieopleiding Scheidingsmediation af te ronden.

Hij is lid van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators, www.vfas.nl. Ook is hij als Familiemediator ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en Rechtbank Oost-Brabant, www.rvr.org.

Sinds 2011 is hij MfN-registermediator met een Accreditatie Familie Mediation, www.mfnregister.nl.

Vanaf 2012 is hij lid van de Commissie Familierecht Rechtbank van de Bossche Balie. 

In maart 2017 is hij gekozen als lid van de Raad van de Orde van Advocaten in het arrondissement Oost-Brabant. Daarin heeft hij onder andere de portefeuille personen- en familierecht. Als lid van de raad neemt hij plaats in diverse commissies waaronder de Commissie Familierecht Rechtbank en Commissie Familierecht Gerechtshof. Dat zijn overlegorganen waarin periodiek wordt overlegd tussen de balie en de sectoren familie- en jeugdrecht van de Rechtbank Oost-Brabant en het Gerechtshof 's -Hertogenbosch. www.advocatenorde-oostbrabant.nl 

Mr. L. van Poucke

Mr. L. van Poucke studeerde in 2012 af in de Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2009 is zij werkzaam bij Geuze Advocaten & Mediators, eerst als secretaresse, daarna als juridisch medewerker en nu als advocaat. De afgelopen jaren heeft zij zich bezig gehouden met allerlei juridische onderwerpen, maar in het bijzonder incasso’s en strafrechtelijke vraagstukken.